LUX FORMOSA™ logo symbol - en svensk IPL

4 starka skäl att välja LUX FORMOSA™

Letar du efter en bra IPL? Här hittar du några snabba fakta som hjälper dig att välja rätt. Välj LUX FORMOSA™.

BRA BEHANDLINGSRESULTAT

Vi har med vår omfattande erfarenhet och expertis tagit fram en helt svensk IPL som motsvarar högt ställda förväntningar på behandlingsresultat. Ni och era kunder kommer vara nöjda varje gång. Bättre resultat samtidigt som mindre obehag upplevs, är något som alla gillar!

EFFEKTIVITET

Tack vare vår kompakta och exklusiva safir behandlas hela ytan med exakt samma energi. Du vet alltså att du har ett perfekt resultat på hela det behandlade området. Vår pulsteknologi kombinerat med snabb pulsrepetition gör att du effektivt behandlar även större områden.

LÄTTANVÄND

Med sina tydliga menyer och reglage samt inbyggd automatisk kylning är det lätt att komma igång med LUX FORMOSA™. Med Durafilter™ sker filterbyte på några sekunder. Inga krångliga byten av handtag och du behöver inte rulla in en ny maskin för att utföra ytterligare behandlingar. Enklare blir det inte.

VI VILL ATT NI SKA TJÄNA PENGAR

Läs gärna mer om hur prisvärd vår IPL är här. Vi har från början haft filosofin att alla ska kunna tjäna pengar med LUX FORMOSA™. Vi har bra prissättning och fördelaktiga driftskostnader. Om ni köper LUX FORMOSA™ på avbetalning, kan man förenklat säga att ni gör vinst efter andra behandlingen varje månad. När maskinen är färdigbetald gör ni vinst redan vid första behandlingen.

Ytterligare fakta om LUX FORMOSA™

Vi är ett seriöst företag, med en seriös produkt. Hög kvalitet till ett bra pris.
Effektiva och verksamma behandlingar gör era kunder nöjda!

SVENSKTILLVERKAD

LUX FORMOSA™ byggs från start till slut i Sverige, med delar köpta i Sverige. Detta innebär att vi alltid har kontroll på alla delar vi använder, och hela produktionsförloppet – från första skruven till slut-test av maskinen. Våra tekniker har mångårig erfarenhet av IPL och såväl produktion, test och utveckling sköts i våra lokaler som ligger strax utanför Göteborg.

DURAFILTER™

Våra unika Durafilter™ har lång hållbarhet och håller korrekt energi genom hela livslängden. Det är superlätt att byta filter för olika typer av behandlingar. Du får i praktiken sex maskiner för priset av en när du skaffar en LUX FORMOSA™.

UTBILDNING

Alla våra användare får genomgå En tvådagars utbildning som innehåller en grundlig teoretisk genomgång av hur IPL fungerar. Därefter varvar vi teori och praktik för att du skall bli bekväm med olika behandlingar.

Kursen avslutas med ett prov som innehåller både teori och praktiska övningar. När provet godkänts erhåller användaren ett certifikat som styrker att hen är certifierad att använda LUX FORMOSA™.

BEHANDLINGSSÄKERHET

Våra Durafilter™ filtrerar effektivt bort oönskade våglängder för att säkerställa att endast de våglängder som främjar behandlingen når huden.

LUX FORMOSA™ har en inbyggd safirkylare för att minimera risken att kunden bränns. Kylaren bidrar dessutom till ökad komfort för kunden vid behandling.

Samtliga LUX FORMOSA™ levereras med en energimätare. Energimätaren innebär en enorm säkerhet då du hela tiden vet exakt hur mycket energi du faktiskt behandlar kunden med.