logo symbol - Sveriges bästa IPL

SERVICE & SUPPORT

Vi erbjuder snabb och prisvärd service och support.
Våra kunder känner sig trygga i att vi alltid gör vårt yttersta för att ge bästa service.

NI KAN KÄNNA ER TRYGG MED ER LUX FORMOSA™

Vår omfattande service innehåller bland annat detta:

ÅRLIG SERVICE

Varje LUX FORMOSA™ IPL tas in för en årlig kontroll av funktioner och uppdatering av mjukvara.

LÅNEMASKIN

När er LUX FORMOSA™ servas får ni utan kostnad en lånemaskin – inga kunder behöver bokas av.

NONSTOP-GARANTI

Vi erbjuder non-stop garanti, vilket innebär att ni aldrig behöver vara utan er LUX FORMOSA™ mer än 24 timmar om olyckan skulle vara framme.

UPPDATERINGAR

LUX FORMOSA™ uppdateras kontinuerligt med ny mjukvara – utan kostnad. Detta för att ni alltid skall ha de senaste pulsformerna och det bästa resultatet.

HANDTAG

Eftersom hela handtaget byts ut när lampan är slut, kan ni vara säkra på att alltid ha totalt skydd mot skadlig UV-strålning.

NÄRHET

Eftersom LUX FORMOSA™ byggs och servas i Sverige kan en servicetekniker vara snabbt på plats om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

SERVICE

En gång om året tar vi in er LUX FORMOSA™ för att kontrollera kalibrering och funktion av maskinen. Detta är helt och hållet för att du som användare skall vara trygg med att maskinen alltid ger dig perfekta resultat. Vid servicen kontrollerar vi även mjukvaran i maskinen, och uppdaterar den vid behov. Själva uppdateringen kostar ingenting, utan är ett sätt för oss att tillse att vara kunder alltid har det senaste.

Under tiden som din maskin servas så får du låna en maskin av oss, så att du aldrig behöver tacka nej till kunder som vill ha behandlingar.

SUPPORT

Eftersom LUX FORMOSA™ byggs i Sverige kan vi snabbt assistera dig i tekniska frågor om behovet skulle uppstå. Våra tekniker har mångårig erfarenhet och finns tillgängliga på telefon varje vardag mellan kl. 8-17.