Luxformosa symbol

Välkommen till LUX FORMOSA™

Vi är mycket stolta över vad LUX FORMOSA™ presterar och ni kan läsa mer om det här!

LUX FORMOSA™ grundar sig på mångårig kunskap och förfining inom IPL-teknologin. Vår effektiva pulsuppbyggnad i kombination med våra Durafilter™ ger mycket bra behandlingsresultat och kunden känner minimalt med obehag.

Många IPL-maskiner erbjuder två stycken handtag, ett för hudbehandlingar och ett för hårborttagning. Vi har ett handtag, och med våra Durafilter™ motsvarar det fyra handtag för hudbehandlingar och tre för hårborttagning. Det går alltså mycket enkelt och snabbt att anpassa varje behandling efter kundens specifika behov.

LUX FORMOSA™ utvecklas och byggs helt i Sverige, och vi har därför full kontroll på test och montering av samtliga komponenter.

Våra tekniker har många års erfarenhet, och vi utvecklar hela tiden LUX FORMOSA™ för att ligga i framkant. Äldre maskiner uppdateras kontinuerligt med ny programvara.

LUX FORMOSA™ är en del av I.E. Service AB

Jan Ekberg VD LUX FORMOSA™

Jan Ekberg

vd, utvecklingsansvarig

Världens mest erfarna Plasmalite-tekniker har skapat en egen IPL.

LUX FORMOSA™ är en skapelse grundad i idén att det ska vara möjligt med utmärkt kvalitet och service, till ett överkomligt pris.

Köper man en LUX FORMOSA™ så ska man kunna tjäna pengar från första månaden!

Utbildningsansvarig, aukt. hudterapeut

Sara Lundgren

Utbildningsansvarig

Sara är auktoriserad Hudterapeut, med examen från Gildaskolan i Göteborg. Sara har arbetat med IPL sedan början av 2000-talet och är mycket erfaren och kunnig inom området.

Sara är ansvarig för våra utbildningar och support. Hon kan även bistå kunderna på plats i deras egna salonger i samband med olika LUX FORMOSA™ event.

Robert Westin - reklam och foto

Robert Westin

Marknadsföring

Fotograf och reklamkreatör som har ett förflutet inom IPL. Robert var med när IPL först kom ut på marknaden och arbetade internationellt.

Robert är den som fixar reklam och webb hos oss. Har du frågor om webbsidan kan du kontakta honom.

HUR VÅRA KUNDER BEDÖMER OSS

När vi frågar våra kunder om de viktigaste aspekterna av en bra IPL, så får vi följande resultat...

%
BRA BEHANDLINGSRESULTAT
%
EFEKTIVITET
%
LÄTT ATT ANVÄNDA
%
PRISVÄRDHET
  • Det här är den bästa IPL jag har provat. Den laddar snabbt och med den automatiska kylningen är det den säkraste IPL jag nånsin har arbetat med. Snabba filterbyten och inga krångligheter. Jag rekommenderar verkligen alla som håller på med IPL att köra med Lux formosa.
    Sara Krafft

Kontakta oss för att prata finansiering

Hör gärna av dig till oss så kan vi gå igenom hur liten risk det är att investera i en LUX FORMOSA™. Vi har lägre prissättning än jämförbara IPL:er på marknaden och med låga driftskostnader kan du snabbt komma igång och tjäna pengar med din investering.

+46 (0)707-70 23 13